Utgivelser

Jaubi (2021)

Høsten 2019 bidro vi på plateinnspillingen til Jaubi, en instrumentalkvartett fra Lahore i Pakistan. De blander klassisk nordindisk musikk med jazz og hip-hop, og baserer sine komposisjoner på improvisasjon. Platen forventes i løpet av våren 2021.

Ømhetens tre (2012)

Koret har spilt inn Magnar Åms oratorium «Ømhetens tre» for kor, 4 celli og resitasjon. Verket ble framført på konserter i mars 2011. Medvirkende er skuespiller Ragnhild Vannebo samt cellistene Audun Sandvik, Aage Kvalbein, Erlend Habbestad og Ole Eirik Ree.

Verket, basert på dikt av Gunvor Hofmo, består av en rekke sanger som veksler mellom fortvilelse og trøst. Hofmos diktning er sterkt preget av tapet av sin nære venninne i holocaust. Hun bruker ramsalte bilder og uventede vendinger til å sette ord på det usigelige.

Kjøp CD-en her eller lytt til den på Spotify.

Yuletide (2011)

Hovedverket på CDen er Benjamin Brittens «A Ceremony of Carols», her for første gang i en versjon hvor et ensemble av klassiske gitarer har fått harpens rolle. I tillegg har vi spilt inn kjente sanger som «Eg veit i himmelrik ei borg», «Mitt hjerte alltid vanker» og «Mariä Wiegenlied». To komposisjoner av Andrew Smith utgis her for første gang.

Kjøp CD-en her eller lytt til den på Spotify.