Utgivelser

Nafs at Peace (2021)

Høsten 2019 bidro vi på plateinnspillingen til Jaubi, en instrumentalkvartett fra Lahore i Pakistan. De blander klassisk nord-indisk musikk med jazz og hip-hop, og baserer sine komposisjoner på improvisasjon. Platen ble utgitt av Astigmatic Records i mai 2021, og Vox Humana medvirker på åpningssporet Seek Refuge

Lytt til albumet på Spotify eller kjøp det her.

Ømhetens tre (2012) 

Koret har spilt inn Magnar Åms oratorium «Ømhetens tre» for kor, 4 celli og resitasjon. Verket ble framført på konserter i mars 2011 og albumet ble utgitt av Nordic Sound i 2012. Medvirkende er skuespiller Ragnhild Vannebo samt cellistene Audun Sandvik, Aage Kvalbein, Erlend Habbestad og Ole Eirik Ree.

Verket, basert på dikt av Gunvor Hofmo, består av en rekke sanger som veksler mellom fortvilelse og trøst. Hofmos diktning er sterkt preget av tapet av en nær venninne i holocaust. Hun bruker ramsalte bilder og uventede vendinger til å sette ord på det usigelige.

Kjøp albumet her eller lytt til det på Spotify.

Yuletide (2011) 

Hovedverket på albumet er Benjamin Brittens «A Ceremony of Carols», her for første gang i en versjon hvor et ensemble av klassiske gitarer har fått harpens rolle. I tillegg har vi spilt inn kjente sanger som «Eg veit i himmelrik ei borg», «Mitt hjerte alltid vanker» og «Mariä Wiegenlied». To komposisjoner av Andrew Smith utgis her for første gang. 

Kjøp albumet hos utgiver Quattro eller lytt til det på Spotify.