Bestill Vox

Foto: Monsterfoto

Vox Humana har et bredt repertoar som egner seg til de fleste anledninger du måtte ønske å bruke oss til. Du velger om vi skal sette sammen programmet som passer for akkurat ditt arrangement eller om du ønsker en av våre ”pakkeløsninger”. Et arrangement med et kor som omringer selskapet, uten forsterkere og kunstig lyd, kan ikke annet enn å bli vellykket. Prisen avhenger av program og størrelse på gruppen – ta kontakt for et tilbud.

Bryllup

Vox har lang erfaring med å synge i vielser, både i kirkelige og humanistiske, innendørs og utendørs. Det gir en helt spesiell stemning å la koret synge brudemarsjen til inngang og utgang. Under vielsen kan vi bidra med rørende sanger der kjærligheten står i fokus – f.eks. Mitt hjerte er ditt og Så skimrande var aldrig havet. Eller hva med folketonen Nedi vester soli glader med magisk solistimprovisasjon? Hvis dere er tidlig ute kan vi kanskje også arrangere brudeparets spesielle sang. Tidligere har vi bl.a. arrangert og fremført You’ll never walk alone og You’re the inspiration på forespørsel. Koret kan også synge under middagen eller selve festen. Hva med Dancing Queen, Sweet Dreams eller en full versjon av Bohemian Rhapsody?

Sang og smak

God musikk og godt drikke hører sammen! Våre to mest populære pakkeløsninger kombinerer vin eller øl med de beste sangene. Hva med Bellman-visen Bort allt vad oro gör i kombinasjon med en mørk stout? Shakespeare-sangen Shall I compare thee to a summer’s day sammen med en italiensk Amarone? Ta kontakt for forslag til program med tilhørende drikke.

Julebord

Tiden fram mot jul kan være preget av rovdrift på de kjente julesangene. Hva med å prøve litt annerledes musikk til julebordet? Vi tilbyr alt fra gregorianske hymner til poplåter og drikkeviser, avhengig av om dere ønsker varm velkomst, ro i sjelen eller full fest. Vi kan også arrangere en musikalsk julequiz for bedriften, der julestemning og konkurransementalitet møtes i en uforglemmelig opplevelse. I samarbeid med dere setter vi sammen et program som skaper den stemningen dere ser etter.

Eventer, konferanser og andre arrangementer

Enten du skal arrangere firmafest, 50-årslag, årsmøte, fagkonferanse eller jubileumsmiddag er Vox et godt underholdningsalternativ. Vox har medvirket på mange ulike arrangementer, og vi skreddersyr et program som passer til anledningen.