Utgivelser

Ømhetens tre (november 2012)

Koret har spilt inn Magnar Åms oratorium «Ømhetens tre» for kor, 4 celli og resitasjon. Verket ble framført på konserter i mars 2011. Medvirkende er skuespiller Ragnhild Vannebo samt cellistene Audun Sandvik, Aage Kvalbein, Erlend Habbestad og Ole Eirik Ree.

Verket, basert på dikt av Gunvor Hofmo, består av en rekke sanger som veksler mellom fortvilelse og trøst. Hofmos diktning er sterkt preget av tapet av sin nære venninne i holocaust. Hun bruker ramsalte bilder og uventede vendinger til å sette ord på det usigelige.

Moss Avis skrev forhåndsomtale av konsertene, mens Vårt Land omtalte innspillingsprosjektet i en større artikkel om Gunvor Hofmos diktning.

Yuletide (oktober 2011)

Hovedverket på CDen er Benjamin Brittens «A Ceremony of Carols», her for første gang i en versjon hvor et ensemble av klassiske gitarer har fått harpens rolle. I tillegg har vi spilt inn kjente sanger som «Eg veit i himmelrik ei borg», «Mitt hjerte alltid vanker» og «Mariä Wiegenlied». To komposisjoner av Andrew Smith utgis her for første gang.

Omtale av CDen i Vårt Land.